Hoesjes

Wanneer u al in het bezit bent van een telefoon of er net één aan heeft geschaft is het altijd een optie om te kijken naar bijbehorende accessoires. Een hoesjes om uw telefoon is altijd handig. Als u de telefoon een keer (per ongeluk) laat vallen kunnen telefoonhoesjes heel wat schade voorkomen.

Hoesjes zijn er te vinden in veel prijscategorieën en soorten hoesjes. Zo heeft u bijvoorbeeld al een iPhone 6 transparant hoesje voor 15 euro, maar u kunt het natuurlijk zo gek maken als u zelf wilt. Er zijn namelijk ook hoesjes voor dezelfde telefoon voor wel 80 euro te krijgen. Het verschil zit hierbij in de specificaties van de hoesjes, of ook wel covers. De covers in het duurdere segment zullen uiteraard van een hogere kwaliteit zijn. Ook zijn de knoppen van de telefoon hierin verwerkt en zijn over het algemeen de dure hoesjes ook waterproof. Dit is leuk wanneer u bijvoorbeeld op vakantie foto’s wilt maken in het water.

U moet echter wel weten dat de functionaliteit van de telefoon daalt wanneer de cover uitgerust is met veel specificaties. De gehele telefoon is een stuk groter, door de grote behuizing van de cover. Houd hier dus rekening mee bij de aanschaf van een telefoonhoesje.

Conclusie: Weet goed welk toestel u heeft. Het is namelijk vaak voorgekomen dat consumenten een cover aanschaffen en thuis past deze niet om de telefoon heen. Ook moet u weten waar en wanneer u de telefoon gaat gebruiken, zodat u dit kunt afstemmen op het type cover.