Laders

Op het gebied van smartphone laders heeft u een aantal varianten; de standaard oplader voor in het stopcontact, de autolader en tegenwoordig is hier ook de zogenaamde ‘powerbank’ bijgekomen.

Bij de aanschaf van een lader moet u goed kijken naar de poort in uw huidige telefoon. Deze verschilt vaak bij modellen. De iPhone 4S heeft bijvoorbeeld een andere oplader poort in vergelijking met de iPhone 5. Dit is dus handig om mee te nemen in de koop. Een autolader spreekt voor zich; dit is een lader die past in de auto. Wanneer u vaak onderweg bent is dit een zeer nuttige aankoop, want u bent hierdoor overal bereikbaar doordat de accu altijd voorzien is van voldoende stroom.laders_gsmpaleis

Sinds een aantal jaar is er ook de ‘powerbank’ bijgekomen. Dit is een box die opgeladen moet worden aan het stopcontact. Eenmaal opgeladen kunt u de kabel van uw telefoonlader hierin doen en kunt u altijd en overal uw telefoon opladen. De gebruiksduur van de powerbank hangt af van de versie die u aanschaft. Er zijn kleine powerbank waarmee u uw telefoon één keer op kunt laden, maar er zijn ook grotere powerbanks waarmee u uw telefoon tot wel vijf keer op kunt laden. De grootte van de powerbank hangt geheel van uw smartphone gedrag af. Wanneer u vaak gebruik maakt van uw smartphone en vaak onderweg bent is het handig om een grotere powerbank aan te schaffen.