Over ons

Beste bezoeker. Leuk dat u een kijkje neemt op gsmpaleis.be. Wij zijn een onafhankelijk website op het gebied van telecommunicatie. Ons voornaamste doel is om voor de consument een zo goed mogelijke deal aan te bieden, aan de hand van de prijzen van diverse telecom aanbieders. Het is bekend dat er in veel gevallen te veel voor een telefoon abonnement word betaald en dat willen wij tegengaan. U kunt op de site een aanbieder en toestel selecteren en via deze weg een goede deal in handen krijgen. U kunt uw eigen wensen en behoeften aanpassen op de pagina van het merk toestel. Hierna krijgt u een overzicht van de aanbieders en de bijbehorende prijzen.

Wanneer u een keuze maakt voor een zakelijk deal, kunnen wij u een advies geven met een aantal handige tips. Deze kunt u meenemen in de toekomstige keuze die gemaakt gaat worden. Zo moet er bijvoorbeeld gekeken worden naar het gebruiksintensiteit van de dienst. Het zou zonde zijn wanneer u maar de helft van de afgesloten voorwaarden zou gebruiken, want dit brengt onnodig meer kosten met zich mee.

Ook geven wij u een inzicht in de huidige accessoire markt. Er zijn tal van accessoires te verkrijgen en wij hebben de meest gekochte accessoires voor u op een rijtje gezet. Wij zullen algemene informatie geven over de producten, maar tegelijkertijd zullen wij hier ook een advies voor u aankoppelen. Zo kunt u tot een goede keuze komen bij het aanschaffen van telefoon accessoires.